AKTUÁLIS HÍREK
Cégünkről
Termékeinkről
SzervizElérhetőségeink
PÉNZTÁRGÉP és IRODATECHNIKAI BERENDEZÉSEK ÉRTÉKESÍTÉSE és SZAKSZERVÍZE
Címlap Cégünkről
Cégünkről Nyomtatás E-mail
Tisztelt Érdeklődő!

Lassan Jánosnak hívnak és a COPYCON Kft. ügyvezetője vagyok, Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam cégünket, ezáltal felkeltsem az érdeklődését termékeink, szolgáltatásaink iránt, bízva abban, hogy nemsokára Önt is üzletfeleink között üdvözölhetjük.
Cégünk a COPYCON Kft. 1992 óta az Irodatechnikai piac meghatározó szereplője. Folyamatosan azon fáradozunk, hogyan tudnánk még többet tenni a már velünk kapcsolatban álló, illetve a leendő új ügyfeleinkért. A fentieket szem előtt tartva igyekszünk időről-időre megújulni, új célokat kitűzni magunk elé.

Célunk az, hogy az irodatechnika, pénztárgéptechnika és az informatika teljes területét lefedjük kínálatunkkal és szolgáltatásainkkal, partnereink minél jobb kiszolgálása érdekében.

Az irodatechnikában számos neves gyártó készülékeit forgalmazzuk, csak néhány a teljesség igénye nélkül: Canon, Sharp, Konica Minolta, Utax, Develop, Olympia, HP, Epson. Természetesen nem csak forgalmazzuk, hanem javítjuk, karbantartjuk és üzemeltetjük is gépeinket.

A számítástechnikában komplett gépek forgalmazása, összerakás igény szerint. Számítástechnikai rendszerek, hálózatok tervezése és kivitelezése. Rendszergazda, rendszer felügyeleti szolgáltatások. Nyomtatók értékesítése, üzemeltetése, javítása. Nyomtatók eredeti, és utángyártott kellékanyagai –tintapatronok, lézerkazetták- forgalmazása cseregaranciával.

A Pénztárgéptechnikában a legkisebb tudású on-line gépektől akár a több pénztárat magában foglaló összetett gép rendszerekig  mindent megoldunk. Gépek üzembehelyezése teljes NAV ügyintézéssel. A pénztárgéptechnika segédberendezései: bankjegyszámlálók, árazók, vonalkód olvasók, mérlegek, valamint minden segédanyag: pénztárgép szalagok, festékszalagok hengerek értékesítése. Igény szerint akár házhoz szállítva is.

Szolgáltatásaink a tanácsadástól a tervezésen át, a megvalósításig és üzemeltetésig tartanak. Ügyfeleink kívánsága szerint!

Nem egyszerűen csak gépeket forgalmazunk, megoldásokat és kapcsolatot kínálunk, amelyek partnereink részére fejlődést, munka és költség megtakarítást jelentenek!

Mindenki szeret takarékoskodni!
Mégis, ha:
  • Szeretne jobb képet mutatni partnerei felé?
  • Szeretné, ha dokumentumai, gyorsan, pontosan jó minőségben készülnének?
  • Szeretné, mindezt költségtakarékos olcsó megoldásokkal?

A megoldásért keresse a COPYCON Kft-t.

Megkülönböztetett figyelemmel várjuk minden kedves régi és új ügyfelünket!
  • Irodatechnikai vagy számítástechnikai területen beruházást terveznek?
  • Elromlott, esetleg öreg, gazdaságtalan a fénymásoló gépük?
  • Nincsenek megelégedve a meglévő szervizzel, beszállítóval?
  • Pályázati pénzt nyertek, vagy pályáznának?
  • Beszállítói tendert írnak ki az irodatechnika, informatika területén?
  • Változtatni szeretnének, vagy csak érdeklődnek?

Egyszerűen csak jobb, figyelmesebb kiszolgálást, elérhető minőséget és ennek megfelelő árakat szeretnének?

Ne hagyják ki a COPYCON Kft-t.

Keressenek minket, kérjék ajánlatainkat éljenek az ingyenes szaktanácsadás lehetőségével. Szakembereink minden téren az Önök rendelkezésére állnak.
 
Fer-Partner Kft - webDesign and webHosting