A Balatonból jóval többet is ki lehet hozni, mint mások teszik

Mostanra teljesen visszatért az élet a magyar tenger partjára. És úgy érzik a szálláskiadók, vendéglősök – azt tapasztalom -, hogy idén még mindig meg lehet tölteni az általuk üzemeltetett helyeket. Hiába, a lezárásokat ezúttal gazdasági válság és infláció követi, ki akarják hozni a legtöbbet a bizniszből. Ezt onnan tudom, hogy fénymásoldában dolgozom és sokan sokszorosítják nálunk a szórólapjaikat: kiadó szállás, heti menü, meg mindenféle…

Mondjuk ez utóbbit még mindig megmosolygom, nem hiszik el, hogy a neten ma már mindenkihez el lehet jutni, de azért megpróbálják a papíralapú terjesztését is a reklámjuknak. Pedig az interneten ott a másik véglet is, minden értelemben: vitorlás bérlés Balatonon, a BalatonPRO-nál, például. Na erre keressetek rá! Természetesen nem csak az a lényeg a mondandómban, hogy ez a weboldal egy jóval magasabb szintet képvisel a szolgáltatásuk hirdetésében – mert átlátható, mert figyelemfelkeltő stb. -, hanem maga a szolgáltatás is valami csodálatosan egyedi, és mennyivel többet ad, mint sorban állni a lángososnál a strandon!?

Minőségi hajók elérhető áron – olvasható a fenti linkem első címsorában. Napozni egy ilyen csoda (akár egy jacht) fedélzetén, bent a tó közepén, utána wellnessezni egyet egy tóparti hotelben… A Balatonban sokkal több van, mint amit a strand nyújtani tud. Úgy értem, ez a természeti csoda, ami Magyarország egyik legjobb része, a látvánnyal, a hangulattal sokat hozzátesz bármihez. Kapcsolódjék az a “bármi” a vízhez közvetlenül, vagy közvetetten. A BalatonPRO weboldalán azért is érdemes szétnézni, mert nem minden programjuk kapcsolódik nekik sem kizárólag a hajózáshoz, van, aminek a hajózás csak egy kisebb része. Ők a komplexitást érzik szerintem jobban, mint mások. És állítom, hogy a horvát tengerpart ehhez képest lehet még csalódás is. Én például a legközelebbi (valódi) tengert tényleg nem szeretem – sok a köves rész, és nem mindenhol tapasztaltam azt a vendégszeretet, amit vártam. Nekem a Balaton a riviéra, és ez a legjobb cég, akihez fordulhatunk, csapatostul, vagy a párunkkal. Megszerveznek mindenféle privát programot, de a rendezvénytechnikáig bezárólag még céges alkalmakkor is ők nyújtják a legtöbbet. Szóval szerintem most a magyar tengernél a BalatonPRO a legjobb dolog!

Természetesen azért a vitorlás bérlés Balatonon címszóra keresnek a legtöbben, mert valóban az a legnagyobb élmény, de horgászni is lehet stégről, etetett helyeken, vagy hajóról, és a fiatal társaságok bulicsomagjaiban is ők a legjobbak. Itt megint csak lehet tóban fürdésre, vagy vendéglátó helyek látogatására gondolni…

Legénybúcsús csomag – ahol az egész napos vitorlázás után éjszakai szórakozóhelyekre biztosítanak belépést, és nem is folytatom, mert napestig írhatnám, mi mindent kínálnak. Én éppen a több napos opciókat nézegetem a linkelt “vitorlás bérlés Balatonon” almenü alján, és így sokkal jobban ki fogom maxolni a balatoni nyaralásomat, mint azok, akikhez ennek a szolgáltatásnak a híre valamiért még mindig nem jutott el. Pedig a neten érdemesebb keresni, mindig mondom, de többet nem tudok tenni, mint azt, hogy ide is leírtam: keressétek a BalatonPRO-t, ha valami maradandót szeretnétek kapni ezúttal a magyar tengertől.