Egy fénymásolóban is elkélhet a vízszerelő, nem csak otthon

Bárhol megtörténhet a dugulás, nem hiszem, hogy ez attól függhetne, hogy épp otthon van-e az ember, vagy valahol másutt. Mármint, hogy nem én dugulok el, hanem a WC. A munkahelyemen történt ez az eset legutoljára, a fénymásoló szalonban. Ez már csak azért volt nagyon ciki, mert ugyan kicsi a hely és kevesen is dolgozunk itt, de mégis csak ez az egyetlen mellékhelység az irodában, szóval eléggé sürgetett ennek a problémának a megoldása. A vízszerelő, akit kinéztük a netről egy óra alatt a helyszínre ért és rögtön uralta a helyzetet.

Ezt a vízszerelőt a vizgazfutesszerelo24.hu oldalon találtuk, illetve nem konkrétan őt, hanem őt küldte az ügyfélszolgálat. Ez egy olyan cég, ahol egész napos ügyeletet vállalnak a szakemberek, hogyha éppen az éjszaka közepén adódik valami nagy gubanc, akkor is legyen valaki, aki házhoz tud jönni és megoldani a problémát. Jelen esetben ez most nem éjjel, hanem a nap kellős közepén történt, de ez nem tántorította el a szakembert, hogy nagyon gyorsan a helyszínre érjen.

A vízszerelő oldalon nagyon sok körítést lehet arról olvasni, hogy egy ilyen dugulásos helyzetben milyen csacsiságokat csinálnak az emberek ijedtükben és hogy ezzel bizonyos esetekben mennyit rontanak az eleve is problémás helyzeten. Szóval felbuzdulva ezeken a történeteken mi úgy döntöttünk, hogy nem nyúlunk hozzá, csak megvárjuk, míg kiér a szakértő és rá hagyjuk ezt a dolgot. És milyen jól is tettük!

Azt írják, amit aztán szóban meg is erősített a vízszerelő, hogy vannak, akik vesznek inkább maguk egy csőgörényt, csak hogy nem tudják használni és ebből gyakran az történik, hogy az egyik irányba még be tudják dugni az eszközt, de kihúzni már nem sikerül. És mivel csodát egy szakember sem tud tenni, innentől kezdve az a megoldás lép életbe, hogy ki kell bontani a WC-t és a burkolatot, ahol a cső fut, különben nem jön ki ez a plusz dugaszoló tényező. Erről is nagyon sok okosságot lehet olvasni a vizgazfutesszerelo24.hu oldalon, ha esetleg szeretnétek jobban belemélyedni ebbe a tudományba, akkor ott erre minden lehetőség adott. Mindenre felhívják a figyelmet, amitől óva intenek, tehát ha kerestek egy listát, amit érdemes elkerülni, akkor azt a weben megtaláljátok.

Azt pedig érdemes fejben tartani, hogy egy ilyen villámgyors WC dugulás elhárításon kívül még rengeteg más dologban is tudnak segíteni ezek a szakemberek, amely szolgáltatások mind elérhetők a weboldalon. Külön kilóg a sorból talán az, hogy itt aztán még előre is lehet időpontot egyeztetni egy más jellegű, ütemezett, nem pedig vészelhárító munkához. Szóval, ha ilyesmit terveztek, akkor is gondoljatok nyugodtan a vizgazfutesszerelo24.hu oldalra és csapatára, mert nem csak az SOS vízszerelő a szakterületük, hanem minden más is.

A mi vízszerelő felmentőnk hamar kiért a helyszínre és nagyon gyorsan, szakszerűen orvosolta a problémát, amiért nem fizettünk egy vagyont, pedig akár még indokolt is lehetett volna. Szóval, ha valakit szívesen ajánlok a környékünkön, akkor az ez a szakmai csapat és a mögötte lévő megbízható gépezet, amiről a weben tájékozódhattok részletesen.