Egyedi póló tervezés – a lolmarkt.hu oldalán gyorsan és egyszerűen

A fénymásoló szalonok általában kiegészítik a szolgáltatásaikat ezzel-azzal, ami még kapcsolódhat az alaptevékenységhez. Van, ahol érmeket és kupákat lehet egyedileg feliratoztatni, máshol fényképeket lehet sokféle módon előhívatni. Aztán akadnak olyan esetek is, amikor a fénymásolás és nyomtatás kiegészítésére még akár pólókat is lehet gyártani. Na, én erre gondolok, amikor azt mondom, hogy igazán nagyszerű kiegészítő szolgáltatások is léteznek pár szalon esetében. A személyes kedvencem az, amikor az egyedi póló tervezés is a palettán van.

Mindig szerettem azokat a ruhadarabokat, amiket nem látok viszont máson. Ennél mélyebben talán sosem érdekelt igazán a divat és az öltözködés, de ezt valahogy a kezdetektől fogva fontosnak tartom. Éppen ezért gyakori látogatója vagyok a lolmarkt.hu weboldalának, ami egyrészről egy pólókkal és pulcsikkal foglalkozó oldal – már hogy az ő mintáikat nyomatják rá a termékekre -, másrészről pedig lehetőség van arra is, hogy az én egyedi póló tervezésem valósuljon meg általuk. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy az általuk megadott paramétereknek megfelelően kiválasztom a képet, amit szeretnék a pólón viszont látni és ők azt a termékre varázsolják abban a méretben és elhelyezésben, ahogy azt én szeretném és elképzeltem.

Az egyedi póló tervezés nagyon jó móka. Kell hozzá kreativitás, vidámság és türelem. Én mindig úgy kezdem az új pólóim megtervezését, hogy először ötleteket gyűjtök az interneten. Semmi komoly kutatómunkára nem kell gondolni, egyszerűen csak rákeresek azokra a kulcsszavakra, amik először eszembe jutnak és szembe jönnek ezáltal olyan képek, amik vagy jól mutatnak egy egyedi pólón, vagy pulcsin, vagy ötletet adnak egy olyan motívumhoz, amik aztán általam megtervezve jól mutatnak majd.

Az egyedi póló tervezés persze nem csak a mindennapokat színesítheti meg, hanem a különleges alkalmakat is. Biztos vagyok benne, hogy számos olyan eseményt fel tudnátok ti is sorolni, amire csináltattatok már, vagy kaptatok már egyedi pólót, trikót, vagy bármilyen egységes ruhadarabot. Ha csak néhány dolgot sorolok fel, ott vannak mondjuk az állásbőrzékre gyártott pólók, vagy egységes logóval ellátott felsők, legénybúcsúk és leánybúcsúk elmaradhatatlan egységes pólói és a többi…

A lolmarkt.hu darabszámtól függetlenül képes felvenni és elkészíteni a rendelést – utóbbi persze azért függ attól, hogy hány darabot kell csinálni egy-egy termékből. Ha csak egyetlen egyedi póló tervet szeretnénk megvalósítani, akkor van arra lehetőség, hogy besétálunk az egyik lolmarkt.hu üzletbe és ott helyben megrendeljük a terméket. Ebben az esetben még ott helyben meg is kaphatjuk az elkészült egyedi pólót, hogyha persze van az üzletben olyan póló, amire szeretnénk nyomatni a mintát. Erre a helyszíni rendelésre a következő városokban van lehetőség: többek között Debrecenben, Nyíregyházán, Miskolcon, de Egerben, Budapesten és annak vonzáskörzetében is. Ezeken belül pedig már 13 üzletből válogathat az, aki szeretné személyesen megrendelni az egyedi termékét.

Ha viszont nagyobb darabszámról van szó, akkor érdemes és szükséges is előre egyeztetni és leadni a rendelést, hiszen egy komolyabb póló mennyiségnél azért eltarthat egy ideig, míg mindig alapanyag rendelkezésre áll majd. A lolmarkt.hu csapata abban is szívesen segít, hogy elkészüljön a szimpatikus minta, meg persze abban is, hogy milyen legyen a betűtípus, a felbontás és minden, ami a végeredmény szempontjából fontos lehet.

Az egyedi póló tervezés ára erősen függ attól, hogy milyen mennyiségben rendelünk. Egy darab pólót természetesen drágább lesz legyártani (darabárat nézve), mint azonos mintával több száz darab terméket. Az, hogy az egy darab póló mennyiért készülhet el pedig attól is függ, hogy hová és mekkora mintát szeretnénk rá rakatni. Értelemszerűen minél nagyobb a minta, annál inkább magasabb lesz az ár.

A technológiákat illetően is lehet olvasni pár sort a lolmarkt.hu oldalon. Például azt is innen tudom, hogyha nagyobb mennyiségre van szüksége a megrendelőnek, tehát mondjuk 20-nál több pólóra, vagy pulcsira, akkor azt transzfer- vagy szitanyomással készítik. Ezek olyan eljárások, amik garantálják, hogy sokáig ott maradjon a pólón a nyomat és hosszan lehessen egy szép emlék, vagy akár egy kedvelt ruhadarab.

Ahogy azt már én is említettem, a weboldalon is kitérnek rá, hogy a darabra vonatkoztatott árak nagyban eltérhetnek a rendelt mennyiségnek és a minták változatosságának köszönhetően. Ezért érdemes minden esetben egyedi árajánlatot kérni, amire több lehetőség is van. Egyrészt, e-mailben is meg lehet ezt tenni, másrészt telefonon is lehet őket keresni, ahol a kollégák készséggel segítenek, hogy közelebb kerülhessünk az áhított pólóinkhoz.

A lolmarkt.hu abban is ad ötleteket, hogy hol is lehet igazán jó ötlet az egyedi póló tervezése. Ezeket javarészt már említettem, arra gondolok egészen pontosan, hogy céges rendezvények, legény-és lánybúcsúztatók, szülinapok, névnapok, karácsony, húsvét, Valentin-nap és még megannyi más alkalom. Mind-mind olyan pont lehet, ahol igazán szélest mosolyt csalhatunk az ünnepelt arcára egy jól elkapott pólóval.

Ezek a termékek rendkívül gyorsan elkészülhetnek. A rendelést követően akár már 1-2 nap elteltével hozzá lehet jutni az egyedi pólókhoz. Hogyan? Hát, egyik részről megvárhatjuk, míg a futárszolgálat csenget a háznál és megkapunk mindent. A másik részről meg, ha nem szeretnénk megvárni a futárt, akkor el is mehetünk valamelyik üzletbe a korábban felsoroltak közül és átvehetjük a megrendelést személyesen is. Szerintem mindkét opció kényelmes, de budapestiként ez persze elég könnyű ziccer. Aki viszont az ország olyan felén lakik, ahol nincs üzlet, oda villámgyorsan kiszállítja a futárszolgálat a megrendelt termékeket.

A lolmarkt.hu oldalán női pólókból, férfi pólókból és még gyerek méretű pólókból i slehet válogatni. Sok olyan tervük van, amiket fixen meg lehet rendelni. De arra is van lehetőség, hogy ezekből, a már kitalált termékekből kiindulva hozzuk létre a saját, egyedi ötleteinket. Mindennek csak a kreativitásunk szabhat határt.

Amikor az egyetemi évek alatt jártam a fénymásoló szalonokba még nem voltam ennyire résen ezekkel a plusz szolgáltatásokkal kapcsolatban, hiszen nem azon volt még a fókusz, hogy milyen pólóm legyen, sokkal inkább azon, hogy miből ne bukjak meg. Azóta viszont igenis nyitott szemmel járok az egyedi póló tervezés tekintetében is és azt kell mondjam, hogy ez a fajta országos lefedettség, amit a lolmarkt.hu nyújt igazán különleges. Vannak persze fénymásoló láncok, de hasonló üzletre pólónyomás terén még kevesebbszer hallottam példát.

Szeretnétek feldobni a ruhatáratokat egy-egy olyan darabbal, ami senki máson nem lesz? Vagy csak szimplán jó lenne, hogyha kedvező áron megúszhatnátok a ruhás bevásárlást? Vagy inkább arról van szó, hogy rátok sózták a lánybúcsú szervezés azon pontját, ahol meg kell tervezni és rendelni a közös pólókat? Akkor a lolmarkt.hu egy olyan oldal, amit mindenképpen érdemes megjegyeznetek. Az egyedi póló tervezés itt rutinból megy és garantáltan olyan minőségű lesz a végeredmény, amit mindenki nagy előszeretettel hord. Nézzétek meg a saját szemetekkel, ha nem hiszitek, gyorsan és könnyen fog menni a megrendelés és a gyártás egyaránt.