Fénymásolás közben találtam meg a legjobb napelem pályázatot

Szeretem minden nap bővíteni a tudásomat, éppen ezért sokat szoktam olvasni, minden nap tájékozódok a frissen történt lényeges dolgokról, és kurzusokon veszek részt. Ezek mellett a munkám is nagyon sok időt vesz el a napomból, hiszen egészen reggeltől kora estig munkában vagyok. Imádom a munkámat, ezért nem is panaszkodok miatta. Viszont alkalmanként nekem is szükségem van kikapcsolódásra, és ilyenkor szeretem új dolgokon is törni a fejemet. Általában ilyenkor mindig elutazok valahová, mert szükségem van egy kis környezetváltozásra. Ez pedig segít tisztán gondolkozni, és meg is tud nyugtatni. Nagyrészt a legjobb ötleteim mindig ilyenkor születnek.

A minap fénymásolás közben megláttam, hogy valaki egy energetikai tanúsítványt fénymásolt. Ez egy kicsit elgondolkoztatott engem is, hiszen el szeretném adni a házamat, ahhoz pedig nagy valószínűséggel szükségem lesz egy ilyen tanúsítványra nekem is.

Meg is kérdeztem a kollégámat, hogy ő kiket bízott meg ezzel a feladattal. Elmesélte, hogy az interneten talált rá a Eco Team csapatára, akik már másnapra el is készítették neki a tanúsítványt. Biztosított arról, hogy megbízhatóak, pontosak és nagyon segítőkészek. Ő legalábbis csak pozitívan tud róluk nyilatkozni, hiszen időre elkészült minden, és még a gyorsaságra is figyeltek. Minden úgy volt, ahogyan azt megígérték. És ki ne szeretne olyan szolgáltatást igénybe venni, ahol pontosan azt kapja, amit elvár?

Miután ezt meghallottam, nagyon fellelkesültem, és utánuk is kerestem az interneten. Ha te is kíváncsi vagy rájuk, itt tudod megnézni az oldalukat.

itt tudod megnézni

Nagyon sok hasznos információ megtalálható már a kezdő oldalon is, így még keresgélni sem kell, hogyha meg szeretnénk tudni valamit. Gyorsan utána is néztem annak, hogy milyen határidőkkel dolgoznak. Nagy megnyugvásomra, illetve meglepetésemre valóban gyors munkát végeznek. Akár 12-24 órán belül már kézhez is kaphatom a saját energetikai tanúsítványomat. Nagyon sok helyen indokolatlanul hosszú ideig tart elkészíteni például egy ilyen papírt is, hiába meg lehetne oldani gyorsabban. Viszont az Eco Team ügyfélközpontúan gondolkozik. Ennek köszönhetően nem várat meg senkit és nem húzza senkinek sem feleslegesen az idejét. Ez kifejezetten jól jöhet, ha SOS helyzet alakulna ki. Ilyenkor ugyanis az Eco Team csapata rendelkezésre áll és megold mindent.

Mint a legtöbb ember, én is szeretem, ha gördülékenyen mennek a dolgok és nincsen semmi, ami problémát jelent, vagy ami miatt ne tudnánk haladni egy projekttel. Az Eco Team pedig pont ebben partner. Nekem nagyon szimpatikus ez a hozzáállás és el is határoztam, hogy fel fogom venni velük a kapcsolatot. Ezt kétféleképpen is megtehettem: hagyományos módon telefonon felhívom őket, vagy pedig a weboldalon található űrlapot is kitölthettem. Ezt követően telefonon minden fontos információt megbeszéltünk, illetve a szakértővel egy személyes találkozót is egyeztettünk. Miután ez megtörtént, a szakértő elvégzi a helyszínen a szükséges méréseket majd miután ezek a mérési adatok bekerültek az irodába elkészítették a tanúsítványt, majd át is adták a futárnak. Mint látható, egymást követik a tennivalók és nincsen holtidő, amikor ne foglalkoznának a tanúsítvány elkészítésével.

Magyarország egész területén dolgoznak, így bárhol is élsz az országon belül, nagyon szívesen házhoz mennek. Sok helyen csak a fővárosban és a közvetlen környezetében vállalnak ilyen munkát, viszont az Eco Team csapata gondolt a vidéken élőkre is. Ez nekem mindenképpen jól jön, hiszen nem Budapesten élek.

Illetve van még egy kis plusz dolog is, amit minden megrendelés mellé ajándékként adnak minden ügyfélnek. Ez pedig nem más, mint egy 4000 Ft értékű Ingatlan kisokos. Ez a kisokos nagyon sok hasznos információt tartalmaz, illetve érdekességek is találhatóak benne. Szerintem éppen ezért ez egy nagyon szép gesztus, és egy hasznos ajándék is a csapat részéről. Ha kíváncsi vagy pontosan mit tartalmaz ez a kis ajándék, itt tudod megnézni, az Eco Team oldalán.

Az oldalon, annak érdekében, hogy az olvasóikat és leendő ügyfeleiket minél jobban tájékoztassák, még blogot is vezetnek. Itt sok hasznos és érdekes témával foglalkoznak, ami még azok számára is érdekes lehet, akik nem jártasak a napelemek világában. Ahogy az oldal, úgy a blog cikkek is közérthetően vannak megfogalmazva. Ebből is látható, hogy valóban mindenki számára íródtak ezek, és nem csak azoknak lehet élvezetes, akik esetleg már többet tudnak ezen a téren.

A weboldal nagyon igényesen meg van szerkesztve és nagyon átlátható. Ennek köszönhetően pedig élvezetes a használata és még szép is. Külön tájékozódhatunk az értékbecslés menetéről és áráról, a tanúsítás elkészítésének menetéről, illetve az árakról, a megrendelés menetéről, arról hogy milyen hitel lehetőségek vannak, és még a napelemekről is lehet olvasni.

Minden témáról részletesen írnak, így bármelyik is legyen az, ami téged érdekel, biztos lehetsz abban, hogy fognak tudni újdonságot mondani és még hasznos is lesz.

Én nagyon sok dolgot tudtam meg már csak az oldalukat olvasgatva is, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha neked nem is aktuális még egy energetikai tanúsítvány, érdemes lehet tájékozódni ebben a témában is, illetve, mint említettem, a napelemekről is lehet olvasni, ami viszont mindenkinek hasznos lehet. Hiszen a napelem egy nagyon jó befektetés és ha megtérül, akkor szép összegeket spórolhatunk meg.

Mikor lehet szükséged energetikai tanúsítványra? Például, ha egy pályázatot szeretnél beadni, amihez szükséges egy ilyen tanúsítvány, vagy ha eladnád az ingatlanodat. Ezekben az esetekben érdemes az Eco team csapatát felkeresni és megbízni őket az elkészítésével. Ha pedig sürgősen van szükséged segítségre, és nem tudod kit hívhatnál, akkor az Eco Team a rendelkezésedre áll és segít mindenben, amiben csak lehetséges.

A tanúsítványt lehet kérni e-mailben is, ennek köszönhetően pedig még környezettudatosabbak lehetünk. Minél kevesebb papírt használunk, annál több fa fogja tisztítani nekünk a levegőt. Az ilyen apróságok is sokat számíthatnak, így érdemes lehet erre is figyelni. Főleg, ha egy pályázathoz van szükségünk ilyen tanúsítványra, hiszen sok esetben már elektronikusan kell megpályázni ezeket, így máris könnyebb dolgunk van, ha e-mailben egyből elérhető a szükséges tanúsítvány. Ez is segíthet minket abban, hogy könnyebben, gyorsabban és gördülékenyebben menjenek a dolgok.

Ha számodra is fontos a minőségi szolgáltatás, a megfelelő szakértelem és a gyors munka, akkor az Eco Team csapatát érdemes felkeresni. Az oldalukon nagyon sok információ megtalálható, így még csak kérdés sem fog benned maradni, ha mindent elolvasol. Én szinte minden információt elolvastam, amit csak lehetett, és utána egy kérdésem se maradt. Ebből is látszik, hogy mennyire alaposak és mindenre gondoltak. Ha pedig mégis maradna valami kérdésed, akkor készséggel válaszolnak a legjobb tudásuk szerint.

Ne feledd! Ha energetikai tanúsítványra van szükséged, akkor az Eco Team tökéletes választás. Ha ingatlan eladáshoz, vagy egy pályázat megnyeréséhez kell, akkor bátran keresd őket, nagyon szívesen segítenek, élj az ország bármely részében is.