Fénymásolószalonban bukkantam rá a tökéletes ajándékra

Egyetemistaként nagyon gyakori vendég vagyok a különböző, környéki fénymásolószalonokban: ugyan a 21. században vagyunk, sok tanár nem igazán akarja ezt tudomásul venni és még mindig papíralapon kérik el a különböző beadandókat, hiába pocséklás és hiába volt sokáig digitális oktatás…

Na de mindegy is, ennek köszönhetően iszonyú sok papírt fogyasztottam és nem kevés pénzt költhettem el ezekben a szalonokban: konkrétan külön kellene egyetemi támogatást indítani a fénymásolási költségek támogatására. Persze egy idő után én is megtaláltam azokat a helyeket, ahol a legjobb ár-érték arányban tudok nyomtatni és fénymásolni, illetve jó fejek az ott dolgozók is, így pár helyen tényleg visszajáró vendég lettem.

Nem olyan régen, a születésnapom előtt néhány héttel ismét jelenésem volt, némileg gondolkozva azon, hogy mi kellene kérnem a családomtól: mindig elintéztem kitérő, “nem kell semmi” válaszokkal, mert tényleg megvolt mindenem, de sosem hagytak ajándék nélkül, sokadik csetresz pedig nem hiányzott. Viszont a kedvenc fénymásolószalonomban lett meg a nagy ötlet: az egyik kedves ott dolgozó lánynál, Dórinál egy csodaszép Anekke táska volt. Rögtön lecsaptam a lehetőségre és megérdeklődtem, hogy honnan szerezte, mire lelkesen elmesélte, hogy párjától kapta ugyan, de mivel ő mindig az https://www.annataska.hu/ oldalról rendel, szinte teljesen biztos abban, hogy barátja is innen rendelte meg az Anekke táskát.

Nem ismertem a webáruházat, de nem is késlekedtem, ahogy laptop elé kerültem, megkerestem a szóban megadott linket: szebbnél szebb Anekke táskák voltak listázva, szuper, széles választékkal rendelkeztek, megfelelő leírásokkal az egyes termékeknél. Igazából mindig félve rendelek egy-egy ismeretlen webáruházból, így annak ellenére, hogy Dóri borzasztóan dicsérte őket, azért én magam is átolvastam és átnéztem szinte minden főbb menüpontot, elérhetőségeket és megnéztem a szállítással, fizetéssel kapcsolatos részleteket is. Nagyon örültem, mert többféle szállítási, átvételi és fizetési lehetőségre is bukkantam: szállítanak futárszolgálattal házhoz, csomagpontra, de lehetőség van arra is, hogy az ember személyesen vegye át a rendelését.

Fizetésnél lehet választani a banki előre utalás és utánvét között, utóbbi akár kártyás fizetés is lehet a futárnál; amit érdekesnek, de igazából hasznosnak tartottam, az az, hogy nem kell automatikusan utalni a megrendelés után, hanem megvárni, míg az ügyfélszolgálat visszajelez róla. Talán egyszer volt ilyen élményem más webáruháznál, az azt a célt szolgálta, hogy biztosan legyen készleten a termék és ne kelljen mondjuk visszautalni az összeget. Bizonyos, egyébként egész könnyen elérhető rendelési összegtől amúgy a kiszállítás is ingyenes, szóval tényleg szuperül hangzott.

Mindezek mellett ugyan egy elég széles intervallum volt megadva a lehetséges kiszállítási határidőkre, de arra felhívták a figyelmet, hogy a kiszállítás amúgy általában 1-3 nap, ami szerintem teljesen korrekt és barátságos: ha ünnepi időszak van, nyilván benne van a pakliban, hogy a kiszállítás ideje is megnövekszik. Lehetőség van feliratkozni a hírlevelükre is, így a feliratkozott azonnal értesülhet arról, hogyha van valamilyen aktuálisan igénybe vehető kedvezmény.

A honlap nagyon szimpatikus lett és meg is volt már pár kiszemelt táska, ezeket továbbítottam is a család illetékes részének, úgyhogy, ha más nem is, az meglepetés volt, hogy pontosan melyik Anekke táskával fognak megörvendeztetni. Szerencsére épp azt kaptam, amelyre talán a legjobban vágytam, de elmondták, hogy az https://www.annataska.hu/ webáruházzal is tökéletesen elégedettek voltak, annyira, hogy anyukám leadott egy második rendelést is – azt már magának…